Salată De Fasole Verde
Salata de fasole verde este o fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 284 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de busuioc, oțet de vin, brânză feta se sfărâmă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se fierbe o oală mare de apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie crocant, 1 până la 2 minute. Folosiți un păianjen pentru a îndepărta într-un bol cu apă cu gheață.
Se scurge bine, se usucă și se așează fasolea într-un bol mare.
Combinați cu brânza feta, roșiile și ceapa roșie.
Prăjiți migdalele într-o tigaie mică, 2 până la 3 minute.
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, busuiocul, usturoiul și puțină sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste fasolea verde și se presară cu migdalele prăjite.
Se lasă la marinat la frigider timp de 1 oră înainte de servire.