Salată De Fasole Verde
Salata de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de muștar dijon, frunze de pătrunjel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, și Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare de apă cu un coș de abur la fierbere, adăugați fasole verde și abur timp de aproximativ 4 minute.
Transferați într-un castron de servire.
Prăjiți nucile într-o tigaie mică uscată la foc mediu până devin parfumate, aproximativ 2 minute, apoi transferați-le într-un bol mic pentru a se răci.
Adăugați pătrunjelul și ceapa în nuci și amestecați pentru a combina.
Într-un alt castron mic, amestecați împreună uleiul, oțetul și muștarul. Aruncați pansamentul cu fasolea verde, acoperiți cu amestecul de nuci și condimentați cu sare și piper.
Serviți cald sau la temperatura camerei.