Salată De Fasole Neagră

Salată De Fasole Neagră
Salata de fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 303 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Edamame, fasole neagră și salată de mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Legați țelina, morcovul, cimbrul, pătrunjelul și frunza de dafin într-un pachet folosind măcelarul de bumbac?sfoară.
3
Așezați fasolea, pachetul și ceapa într-o oală.
4
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi abia fasolea. Aduceți la foc mic, acoperiți parțial și gătiți timp de 1 până la 2 ore până când fasolea abia este fragedă.
5
După 30 de minute, adăugați sarea la fasole. Ocazional verificați fasolea și adăugați apă pentru a acoperi fasolea, dacă este necesar.
6
Când fasolea este abia fragedă, scurgeți-le și îndepărtați pachetul de morcovi. Aruncați fasolea în timp ce este fierbinte cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, ceapa, cilantro, chimenul și pudra de chili. Se răcește bine și se condimentează cu sare și piper.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista