Salata de fasole Garbanzo și dovlecei este o fără gluten farfurie. O porție conține 265 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, dovlecei, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Salată De Fasole Garbanzo, Salată De Fasole Garbanzo, și Salată De Fasole Garbanzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru vinetă: într-un castron mic, bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Așezați fasolea garbanzo, dovlecelul, porumbul, ceapa roșie și salata verde într-un bol mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă vinaigreta peste salată și se aruncă bine.