Salată de fasole Fava și Pecorino
Fava fasole și Pecorino salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 353 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de măsline de calitate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Fasole Fava Și Pecorino, Salată De Fasole Fava Cu Pecorino, și Salată De Fasole Fava Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu. Puneți un bol cu apă sărată cu gheață pe tejghea. Albiți fasolea fava în apa clocotită și plonjați imediat în apa cu gheață sărată.
Scoateți carcasa exterioară dură de pe bobul fava.
Combinați fasolea fava într-un castron mare cu ceapa, escarole și pecorino (rezervați câteva așchii pentru garnitură).
Adăugați oțet de vin roșu, ulei de măsline și sare, după gust. Aruncați pentru a acoperi salata cu pansamentul.
Aranjați salata pe farfurii de servire și deasupra cu brânza rasă rezervată.
Primăvara pe o farfurie!!!!