Salată de fasole Fava, sparanghel și rucola cu Pecorino ras

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de fasole, sparanghel și rucola cu Pecorino ras. O porție conține 395 calorii, 26g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de rucola, fasole fava, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Rucola Și Fenicul Cu Pepato Pecorino Ras, Salată De Fasole Fava Și Pecorino, și Salată de fasole Fava și Pecorino.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de sparanghel pe o diagonală lungă în felii groase de 1/8 inch, lăsând vârfuri lungi de 1 inch (rezervați vârfurile separat).
Blanch sfaturi de sparanghel (dar nu tulpini feliate) într-o oală de 4 litri de apă sărată clocotită 2 minute, apoi transferați imediat cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Întoarceți apa la fierbere și albiți fasolea fava 1 minut, apoi transferați imediat cu lingura cu fante în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți vârfurile și fasolea de sparanghel și curățați ușor pielea de fasole (nu este necesar să curățați edamame, dacă utilizați).
Aruncați fasolea și sparanghelul (vârfuri albite și tulpini feliate crude) într-un castron cu 1 lingură de ulei și sare și piper după gust, apoi împărțiți în 4 farfurii. Aruncați rucola cu ulei de lingură rămas și sare și piper după gust și Movilă deasupra legumelor. Radeți felii subțiri de brânză peste salată cu un cojitor de legume (folosiți aproximativ jumătate din bucată), apoi stropiți cu oțet.
* Fasolea Fava poate fi albită și decojită cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată. * Fiți conștienți de faptul că fasolea fava poate provoca o intoleranță alimentară potențial fatală la unii oameni de origine mediteraneană, africană și Pacific.