Salata de fasole Edamame este o fără gluten și vegan rețetă cu 12 porții. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 35 minute. Dacă aveți fasole, fasole garbanzo, edamame și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Edamame-Salată De Fasole, Salată De Fasole Edamame, și Edamame-Salată De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați porumb congelat; gătiți și amestecați până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa tăiată cubulețe; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Congelat
Ceapă
3
Se amestecă edamame, fasole neagră, fasole garbanzo, ardei roșu prăjit, sare de mare și chimen în amestec de porumb; gătiți și amestecați până se încălzește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Năut
Fasole Neagră
Sare De Mare
Edamame Congelat (din Păstăi)
Chimen
Porumb
4
Scoateți din căldură.
5
Adăugați cilantro și suc de lămâie; aruncați pentru a combina.