Salată De Fasole De Rinichi
Salata de fasole de rinichi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 179 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Fasole De Rinichi, Salată De Fasole Roșie, și Salată De Ton Cu Fasole De Rinichi.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere.
Scoateți cratița de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scurge, se răcește, se curăță și se toacă.
Într-un castron, amestecați ouăle fierte, boabele de rinichi, ceapa, țelina, gustul și maioneza. Condimentează cu sare și piper. Se răcește cel puțin 1 oră la frigider înainte de servire.