Salată de fasole de grădină și ceapă
Salata de fasole de grădină și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 112 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 39 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, Salată De Fasole De Grădină, și Salată De Fasole De Grădină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă doriți, tăiați fasolea în jumătate transversal.
Așezați fasolea într-un castron de 2 litri pentru microunde.
Adăugați 1/2 cană de apă; acoperiți cu hârtie cerată sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 10 până la 12 minute sau până când este crocant.
Scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Între timp, într-un castron mediu, combinați toate ingredientele pentru pansament; se amestecă bine.
Adăugați fasole și ceapă la pansament; aruncați pentru a acoperi. Capac; la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire pentru a amesteca aromele.