Salată de Escarole și fenicul cu pere și Gruyulmormerre

Salată de Escarole și fenicul cu pere și Gruyulmormerre
Escarole si salata de fenicul cu pere și Gruyul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 118 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, escarolă ruptă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Radicchio Și Escarole Cu Orz Și Pere Prăjite, Salată de Escarole, fenicul și frunze de stejar, și Salată de fenicul, Frisone și Escarole.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Combinați escarola și feniculul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați pere și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista