Salată de Escarole, Radicchio, Porcini ras și ulei de măsline

Salată de Escarole, Radicchio, Porcini ras și ulei de măsline
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Salata de Escarole, Radicchio, Porcini ras și ulei de măsline ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 113 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Încercați Salată De Rucola, Radicchio Și Escarole, Salată De Conopidă Rasă Și Radicchio, și Salată de conopidă rasă și Radicchio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un castron mic. Aruncați escarole și radicchio într-un castron mare cu parmezan și 3 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
EscarolaEscarola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați pe platoul de servire.
3
Feliați ciupercile cât mai subțiri și împrăștiați deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Stropiți cu pansamentul rămas.
5
Se servește cu ciabatta la grătar sau prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista