Salată de Escarole, Radicchio, Porcini ras și ulei de măsline
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Salata de Escarole, Radicchio, Porcini ras și ulei de măsline ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 113 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Încercați Salată De Rucola, Radicchio Și Escarole, Salată De Conopidă Rasă Și Radicchio, și Salată de conopidă rasă și Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-un castron mic. Aruncați escarole și radicchio într-un castron mare cu parmezan și 3 linguri de pansament.
Așezați pe platoul de servire.
Feliați ciupercile cât mai subțiri și împrăștiați deasupra salatei.
Stropiți cu pansamentul rămas.
Se servește cu ciabatta la grătar sau prăjită.