Salată de Escarole, fenicul și frunze de stejar
Salata de Escarole, fenicul și frunze de stejar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Fenicul, Escarole Și Ridiche, Salată de fenicul, Frisone și Escarole, și Salată de Escarole și fenicul cu pere și Gruyulmormerre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe cidrul de mere într-o cratiță mică sau tigaie la foc moderat până se reduce la aproximativ 2 linguri, 5 până la 8 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Radeți feniculul în felii groase de 1/8 inch cu slicer.
Bateți împreună siropul de cidru redus, oțetul, șalota, sarea și piperul într-un castron mic, apoi adăugați ulei, amestecând pentru a combina. Aruncați cu fenicul, escarola și salata verde într-un castron mare chiar înainte de servire.
* Feniculul poate fi ras, iar verdele poate fi spălat și uscat cu 1 zi înainte și răcit separat, înfășurat bine în prosoape de hârtie umezite, în pungi de plastic sigilate.* Pansamentul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit.