Salată de dovlecei și dovlecei la grătar cu sos de citrice

Salata de dovlecei și dovlecei la grătar cu sos de citrice ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 162 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei și dovlecei de vară la grătar, Dovlecei la grătar / dovlecei de vară, și Dovlecel La Grătar Toscan Și Dovlecei De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Curățați ceapa, lăsând rădăcina intactă; tăiați fiecare ceapă în 4 pene.
Adăugați ceapa, dovlecelul și dovlecelul Galben în pungă. Sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Scurgeți legumele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând marinada.
Așezați legumele pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 8 minute sau până se înmoaie; întoarceți și ungeți ocazional cu 3/4 cană de marinată.
Așezați legumele pe un platou de servire; se presara cu busuioc.
Serviți legumele cu marinada rămasă.