Salată de căpșuni și spanac
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Salata de căpșuni și spanac ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 88 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, frunze de busuioc, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Salată de spanac cu Avocado de căpșuni cu vinaigretă de căpșuni # SundaySupper, Salată de spanac cu căpșuni cu sos de căpșuni, și Salată de căpșuni cu spanac cu vinetă de căpșuni.
Instrucțiuni
Adăugați 3/4 cană de căpșuni, oțet de vin alb, busuioc, ulei de măsline, zahăr, sare și piper într-un robot de bucătărie sau blender și piure până se omogenizează.
Aruncați spanacul, brânza, migdalele și restul de 1/4 cană de căpșuni într-un castron mare și stropiți ușor cu pansament.