Salată De Căpșuni-Rucola Cu Vinetă De Tei Dulce
Salata de capsuni-rucola cu Vinaigrette de var dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 185 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de suc de portocale, zahăr, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola de căpșuni cu vinetă de tei dulce, Salată de ierburi de rucola Jicaman cu vinetă de tei, și Salată de rucola și Feta cu vinetă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați feliile de căpșuni, rucola și parmezanul într-un castron mare.
Bateți energic muștarul, zahărul, sucul de lămâie și sucul de portocale într-un bol mediu, amestecând între adaosuri pentru a dizolva toate ingredientele.
Adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire în timp ce bateți cu cealaltă mână. (Acesta este un moment perfect pentru a cere o mână suplimentară sau pentru a așeza vasul în centrul unui prosop de vase ondulat într-un cerc în jurul bazei pentru a-l stabiliza.) Gustați și condimentați cu un vârf de sare, dacă este necesar, și o măcinare sau două de piper. Aruncați salata cu o parte din pansament și serviți restul pe lateral.
Fotografie realizată de Con Poulos