Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de căpșuni-pepene galben-spanac. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, muștar dijon, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de căpșuni și pepene galben, Salată De Căpșuni, Pepene Galben Și Avocado, și Salată de căpșuni, castraveți și pepene galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
2
Într-un castron foarte mare, aruncați toate ingredientele salatei cu pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat