Salată De Cuscus De Roșii
Salata de cuscus de roșii este o fără gluten, primar și vegan farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, bulion de legume, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Roșii Cu Cuscus Israelian, Salată de cuscus cu roșii și mozzarella, și Salată de cuscus cu pui, roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați ușor foaia de copt cu spray de gătit cu ulei de măsline; deoparte.
Într-o oală mică, aduceți bulionul la fierbere. Se amestecă cuscusul.
Scoateți din căldură și acoperiți.
Lăsați să stea 5 minute. Puf cu furculiță; deoparte.
Așezați sparanghelul și scallionii pe foaia de copt pregătită. Aruncați cu 1 lingură de salată. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute.
Într-un castron mare, combinați cuscusul gătit, legumele prăjite, roșiile cherry, busuiocul și pansamentul rămas pentru salată. Aruncați pentru a combina.
Serviți cald sau la temperatura camerei.