Salată de cuscus cu cireșe uscate

Salată de cuscus cu cireșe uscate
Salata de cuscus cu cireșe uscate durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 190 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, morcov, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cuscus Israelian Cu Dovlecei, Cireșe Uscate Și Fistic, Cuscus Israelian Cu Dovlecei, Cireșe Uscate Și Fistic, și Salată De Curcan Cu Cireșe Uscate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fiert. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și scoateți de pe foc; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță;rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron, combinați cuscusul, cireșele, morcovul, castravetele, ceapa și nucile de pin. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
CireșeCireșe
CuscusCuscus
CastraveteCastravete
MorcovMorcov
CeapăCeapă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
4
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Chardonnay din Valea Napa pune fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătorind maturitatea luxuriantă și îndrăzneață a Mid-valley cu bogăția și profunzimea Carneros. Fructe luminoase, de aur deschide nasul, rotunjite cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și mere coapte dezvoltă greutate și vâscozitate pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci peste final.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista