Salată de curcan Curry cu fructe pentru doi

Salată de curcan Curry cu fructe pentru doi
Rețeta salată de curcan Curry cu fructe pentru doi ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 421 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 1,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuci, țelină, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 45%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Curcan Cu Curry Cu Fructe, Salată De Pui Curry Cu Fructe, și Salată De Curcan Cu Fructe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Se amestecă curcanul, mărul, țelina, nucile și merisoarele. Împărțiți verdeața de salată între două farfurii de servire; se acoperă cu amestec de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Coppo Costebianche Chardonnay. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Coppo Costebianche Chardonnay
Coppo Costebianche Chardonnay
Galben paie cu reflexe verzui. Note florale și mere, piersici albe și citrice pe nas. Proaspăt, rotund și plăcut savuros.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista