Salată De Curcan Cobb

Salata de curcan Cobb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de inimi de salată română, boia de ardei, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Cobb de curcan și resturi de curcan, Sandwich Cu Salată De Curcan Cobb, și Împachetări Cu Salată De Curcan Cobb.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă cu 2 inci; aduceți la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Între timp, preîncălziți broilerul.
Combinați 1 linguriță de boia, 1/4 linguriță de sare și piper după gust într-un castron mic. Aranjați Cotletele de curcan pe o foaie de copt și presărați ambele părți cu amestecul de boia. Se fierbe până se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și puneți deoparte în timp ce faceți pansamentul.
Combinați oțetul, restul de 1/8 linguriță de boia, 1/2 linguriță de sare și piper după gust într-un castron mare.
Bateți uleiul de măsline împreună cu orice sucuri colectate din curcan. Se toacă fin 1/4 cană de roșii și se adaugă la pansament.
Curățați și înjumătățiți ouăle fierte. Aruncați gălbenușurile sau salvați pentru o altă utilizare. Se toacă albușurile și se adaugă în bol cu pansamentul, împreună cu salata verde, avocado și restul de 1 3/4 căni de roșii. Se toacă curcanul, se adaugă în castron și se aruncă. Împărțiți salata între boluri și presărați cu brânza albastră.
Fotografie de Christopher Testani