Salată de creveți și tăiței cu sos de ghimbir

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Salata de creveți și tăiței cu sos de ghimbir ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 439 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, pene de var, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de tăiței de orez cu sos de andive, creveți și soia-ghimbir, Salată de tăiței Soba cu sos de arahide cu ghimbir, și Salată de tăiței de vită cu sos de ghimbir cu tulpină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați tăiței și gătiți până la al dente.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece. Se usucă și se transferă într-un castron mare.
Adăugați amestecul de salată de varză, scallions, coriandru și creveți.
Într-un blender, combinați sosul teriyaki cu sosul de ghimbir și chile-usturoi și piureul până se omogenizează. Cu mașina pornită, adăugați încet uleiul vegetal într-un jet subțire și piure până când pansamentul este emulsionat. Condimentează ușor cu sare.
Adăugați pansamentul în castron cu tăiței udon și aruncați bine.
Serviți salata de tăiței cu pene de tei pe lateral.