Salată de creveți și spanac
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Salata de creveți și spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 361 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere migdale, poupon gri muștar sărat cu miere, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Salată De Spanac De Creveți, și Salată de spanac cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți segmentele portocalii, rezervând 2 linguri. a lichidului. Acoperiți și refrigerați portocalele până când sunt gata de utilizare.
Se amestecă smântână, muștar și rezervat 2 linguri. lichid portocaliu. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Aranjați spanacul, creveții, ceapa și portocalele pe 4 farfurii; stropiți cu pansament.
Se presară uniform cu migdale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa