Salată de creveți Mojito în boluri de biscuiți

Salata de creveți Mojito în boluri de biscuiți este o fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 5. O porție conține 444 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de salată de frunze rupte, coajă de tei, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până segmentele mandarin orange ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Portocale-Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Boluri De Biscuiți Din Sud-Vest, Pui cu cremă în boluri de biscuiți, și Tocană de somn în boluri de biscuiți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pe o foaie mare de cookie-uri, întoarceți cupele de cremă de 5 (6 oz) cu susul în jos; pulverizați exteriorul cupelor cu spray de gătit. Separați aluatul în 5 biscuiți; apăsați fiecare pentru a forma un cerc de 6 inci. Apăsați fiecare biscuit peste partea de jos și în jurul fiecare ceașcă. Folosind degetele, apăsați aluatul în jurul fiecărei cești, formând castron.
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Îndepărtați cu grijă cupele de cremă. Pune deoparte. Se răcește complet, aproximativ 5 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați ingredientele pentru pansament cu biciul de sârmă; pliați în creveți. Pune deoparte. Într-un castron mic cu microunde, mazăre cu microunde aproximativ 30 de secunde sau doar până când este încălzit. Refrigerați în timp ce bolurile de biscuiți se răcesc.
Așezați boluri de biscuiți pe farfurii de servire. Îndoiți portocalele, mazărea, salata verde și ceapa în creveți și dressing. Lingură în boluri de biscuiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.