Salată de creveți-endive umplute este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 57 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, creveți, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Endive umplute cu salată de Crab Old Bay, Salată de Avocado, creveți și andive, și Salată De Creveți Pe Aperitive De Andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 9 ingrediente într-un castron mare; se amestecă creveții și țelina. Puneți amestecul de creveți pe jumătatea inferioară a frunzelor de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Andive
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pereche cu: Sancerre Sauvignon Blanc sau Vermentino.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.