Salată de creveți cu portocală, ceapă roșie și avocado

Salata de creveți cu portocale , ceapă roșie și avocado ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați creveți rege, salată mică bijuterie, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Avocado La Grătar, Roșii, Ceapă Roșie, Salată de portocale și ceapă roșie, și Salată de portocale și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Așezați fiecare portocală pe o scândură și tăiați coaja și miezul cu un cuțit ascuțit.
Tăiați portocalele în felii de 1 cm.
Aranjați salata pe 2 farfurii. Înjumătățiți, pietruiți și curățați avocado, apoi feliați.
Așezați avocado deasupra frunzelor de salată și împrăștiați creveții deasupra.
Împărțiți feliile de portocală, ceapa și frunzele de coriandru între fiecare farfurie și aruncați împreună foarte ușor. Pentru pansament, amestecați sosul de scufundare și sucul de lămâie împreună și condimentați cu piper negru. Puneți lingura peste salată și serviți.