Salată de creveți cu maioneză Roșie din Chile și chipsuri de porumb albastru
Salata de creveți cu maioneză Roșie din Chile și chipsuri de porumb albastru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1206 calorii, 37g de proteine, și 79G de grăsime per portie. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful ancho chile, ceapa, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chile Verde Sopes cu maioneza Chipotle, creveți, și ananas Slaw, Dippers duble roșii și albe cu chipsuri de porumb albastru, și Salsa Jicama Crocantă Cu Chipsuri De Porumb Albastru.
Instrucțiuni
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic, acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se contopească.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați creveții, țelina și ceapa roșie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați maioneza roșie din chile și pliați ușor pentru a combina, condimentați cu sare și piper. Se poate face cu până la 8 ore în avans și se păstrează acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Iute Roșu
4
Încălziți un grătar, o tigaie la grătar sau preîncălziți broilerul. Ungeți ambele părți ale fiecărui coc și condimentați cu sare și piper. Grătați untul cu fața în jos sau prăjiți untul cu fața în sus până se rumenesc ușor. Împărțiți salata de creveți printre rulouri și acoperiți cu unele dintre chipsurile de porumb albastru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Albastru
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin ai putea încerca este Ostertag Les Jardins Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.