Salată de creveți cu ardei de banane și fasole neagră

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Salata de creveți cu ardei de banane și fasole neagră ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți fierbere lichidă de crab, piper de banane, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de orez galben cu ardei prăjiți și fasole neagră picantă, Ardei cu fasole neagră, și Fiesta pui cu ardei și fasole neagră.
Instrucțiuni
Aduceți apa și crabul la fiert într-o tigaie mare.
Adăugați creveți; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Chill.
Combinați creveții, coriandrul, sucul de lămâie, sarea, piperul de banane și fasolea într-un castron mare. Aranjați 3 felii de roșii și 4 pene de avocado pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cană salată de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.