Salata de Crab și Guacamole este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.07 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 831 calorii, 31g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii roma, ulei de canolan, edamame și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Guacamol De Crab, Mango Crab Guacamole, și Blinele de porumb și Crab cu Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați avocado, ceapa roșie, jalapenos, roșiile și sucul de lămâie într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.