Salată de Crab și Avocado

Salată de Crab și Avocado
Salata de Crab reteta si Avocado se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru 3,89 USD pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 285 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 33 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de crutoane, roșii cherry, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de Crab și Avocado, Salată De Avocado Și Crab, și Salată De Avocado Și Crab.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați haricots verts și gătiți până când sunt crocante, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
3
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Pureați iaurtul, maioneza, sucul de lămâie, arpagicul, busuiocul și hamsiile într-un blender până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
HamsiiHamsii
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Aruncați carnea de crab, jumătate din avocado și aproximativ 1 lingură de sos de iaurt într-un castron mic. Aruncați romaine, crutoane, haricots verts și avocado rămas cu pansamentul rămas într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pansament Cu IaurtPansament Cu Iaurt
Haricots VertsHaricots Verts
CrabmeatCrabmeat
CrutoaneCrutoane
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
RomaineRomaine
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Împărțiți salata de romaine între farfurii, acoperiți cu roșiile și așezați o parte din amestecul de crab în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
RomaineRomaine
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Pedroncelli selecție semnătură Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista