Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten la colecția dvs., Salata de crab cu mărar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 119 calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 1,26 USD per porție, obțineți un aperitiv care servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați smântână, ardei gras, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste..... Coji de paste cu umplutură de crab mărar, salată de castraveți mărați și salată de cartofi mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați crabul, mazărea, castraveții, ardeiul roșu, ceapa și mărarul.
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.