Salată De Crab Din Indiile De Vest

Salată De Crab Din Indiile De Vest
Această rețetă servește 11 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 154 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, crab Jumbo, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată Din Indiile De Vest, Gazpacho de vară cu salată de Avocado din Indiile de Vest, și Chiftele Din Indiile De Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare, amestecând ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. Topiți feliile de avocado cu amestec de crab folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții11
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista