Salată de crab de piatră

Salată de crab de piatră
Aveți nevoie de un aperitiv pescatarian și fără lactate ? Salata de crab de piatră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 18 porții cu 141 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Dacă aveți la îndemână țelină, carne de crab de piatră aleasă, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. Încercați Salată cu spanac și crab de piatră , crab de piatră cu sos de muștar și sosuri de scufundare cu crab de piatră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele, folosind suficientă maioneză pentru a menține totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Frunzele De Coriandru Proaspăt TocateCiupiți Frunzele De Coriandru Proaspăt Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
2
Se pune intr-un bol de servire si se da la rece cel putin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
3
Servește cu biscuiții tăi preferați ca aperitiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. The Naked Winery Foreplay, Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Naked Winery Foreplay , Chardonnay
Naked Winery Foreplay , Chardonnay
Acest Chardonnay 100% oferă pe nas arome bogate de fructe tropicale și citrice. Fructele citrice coapte agățate jos se simt cărnoase și moi în gură. O scurtă perioadă de timp pe stejar oferă invitații minunate și curate pentru a vă bucura de o sesiune prelungită de Preludiu. La Naked Winery, avem misiunea de a reduce rata divorțurilor, încurajând cuplurile să împartă un pahar de vin seara. „Încerim să tachinem” cu etichetele sunt doar puțin riscante, deoarece credem că experiența din jurul vinului ar trebui să fie distractivă. Creați atmosfera pentru distracție și romantism cu vinuri premium, mărci exotice și etichete provocatoare. Obțineți Uncorked® și bucurați-vă de ceea ce vă aduce viața în mod neașteptat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții18
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista