Salată de cotlet de curcan și parmezan

Salata de cotlet de curcan și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de verdeață de salată pentru copii, sare, oțet de vin roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ușor Parmezan Crustă Cotlet De Pui, Tacos De Cotlet De Curcan Cu Manchamanteles, și Cotlet de curcan cu sos de cireșe tartă.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet, șalotă, zahăr, muștar, sare și piper, apoi adăugați 1/2 cană de ulei într-un jet, amestecând până se emulsionează.
Puneți curcanul într-un vas mare de copt puțin adânc și turnați peste el 1/4 cană de vinaigretă, întorcându-se pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei, întorcându-vă ocazional, 10 minute.
Se scoate din marinată și se usucă (se aruncă marinada folosită).
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când fumați, apoi sotati jumătate de cotlete (fără aglomerare), răsturnând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 4 minute în total.
Transferați ca gătit pe o tăietură și păstrați-l cald, acoperit slab cu folie. Gătiți cotletele rămase în uleiul de lingură rămas în același mod.
Feliați Cotletele de-a lungul bobului în benzi late de 1/2 inch.
Aruncați verdeața cu o parte din vinaigreta rămasă și orice sucuri acumulate pe placa de tăiere până când sunt bine acoperite. Împărțiți verdeața în 4 farfurii și acoperiți cu fâșii de curcan și așchii de brânză.
* Dacă tăieturile dvs. au o grosime mai mare de 1/4 inch, puneți fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și bateți ușor cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor până la 1/4 inch grosime.