Salată de cotlet de curcan și parmezan

Salată de cotlet de curcan și parmezan
Salata de cotlet de curcan și parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 442 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de verdeață de salată pentru copii, sare, oțet de vin roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ușor Parmezan Crustă Cotlet De Pui, Tacos De Cotlet De Curcan Cu Manchamanteles, și Cotlet de curcan cu sos de cireșe tartă.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțet, șalotă, zahăr, muștar, sare și piper, apoi adăugați 1/2 cană de ulei într-un jet, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Puneți curcanul într-un vas mare de copt puțin adânc și turnați peste el 1/4 cană de vinaigretă, întorcându-se pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei, întorcându-vă ocazional, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se scoate din marinată și se usucă (se aruncă marinada folosită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când fumați, apoi sotati jumătate de cotlete (fără aglomerare), răsturnând o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați ca gătit pe o tăietură și păstrați-l cald, acoperit slab cu folie. Gătiți cotletele rămase în uleiul de lingură rămas în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Feliați Cotletele de-a lungul bobului în benzi late de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
7
Aruncați verdeața cu o parte din vinaigreta rămasă și orice sucuri acumulate pe placa de tăiere până când sunt bine acoperite. Împărțiți verdeața în 4 farfurii și acoperiți cu fâșii de curcan și așchii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
BrânzăBrânză
VerziiVerzii
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
* Dacă tăieturile dvs. au o grosime mai mare de 1/4 inch, puneți fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și bateți ușor cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor până la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista