Salată De Confetti Cu Pâine De Porumb

Porumb Pâine Confetti salata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 281 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 22. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării din sud. Un amestec de ardei gras, roșii, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Confetti pâine de porumb - creveți Crustați în umplutură Creolă, Salată De Porumb Confetti, și Salată De Cuscus De Porumb Confetti.
Instrucțiuni
Pregătiți pâinea de porumb conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește complet; se sfărâmă.
Într-un castron mare, combinați porumbul, fasolea, roșiile, ardeii, ceapa, slănina, brânza și pâinea de porumb mărunțită.
Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru pansament. Chiar înainte de servire, turnați sosul peste salată și aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Vinăria Thousand Islands Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Vinăria Thousand Islands Chardonnay]()
Vinăria Thousand Islands Chardonnay
Butoi fermentat în stejar American, acest vin cu corp mediu prezintă arome de unt și nucă de cocos urmate de arome clare de mere și vanilie.