Salată de Cod sărat, cartofi și fasole verde
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata de Cod sărat, cartofi și fasole verde ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți piper, ceapă, aur yukon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Salată de fasole și cartofi, Salată De Fasole, și Salată De Ciuperci Și Fasole.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la foc mic și aruncați codul de sare înmuiat. Gatiti pana cand codul de sare incepe sa se deschida si sa se descuameze, aproximativ 8 minute.
Scoateți codul de sare din apă cu o lingură sau un skimmer și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Cu degetele, fulgați codul în bucăți de aproximativ 11/2 inci, îndepărtând orice oase și piele pe măsură ce mergeți.
Frecați cartofii, puneți-i într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă rece și sărată pentru a-i acoperi cu cel puțin patru degete. Aduceți apa la fiert și gătiți cartofii până se înmoaie, dar nu moale, aproximativ 35 de minute. Verificați-le cu atenție spre sfârșitul gătitului și îndepărtați-le înainte ca jachetele să se despartă. Odată ce se întâmplă acest lucru, cartofii pot deveni îmbibați cu apă.
Lăsați cartofii să stea până când sunt suficient de reci pentru a se curăța.
În timp ce cartofii fierb, gătiți haricots verts sau fasole verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când al dente, fraged, dar ferm, 6 până la 8 minute.
Scurgeți și clătiți foarte scurt sub apă curentă rece. Dacă folosiți fasolea, împărțiți-le în jumătate ciupind un capăt al boabelor și trăgând jumătățile în afară, rezervând oricare dintre boabele mici care ies. Pune deoparte.
Asamblați salata în timp ce cartofii sunt încă calzi. Curățați cartofii, feliați-i cu grosimea de aproximativ 1/2 inch și puneți-i într-un castron mare.
Adăugați fasolea, ceapa roșie, pătrunjelul tocat și Codul de sare. Puteți adăuga tot codul de sare în acest moment sau puteți pune deoparte unele dintre bucățile mai mari pentru a decora partea superioară a salatei finite.
Stropiți toate, cu excepția a 3 linguri de ulei peste salată și aruncați ușor, pentru a acoperi ingredientele cu ulei de măsline, dar păstrați bucățile de cod de sare cât mai mari posibil. Condimentează după gust cu sare și piper.
Bateți restul de 3 linguri de ulei de măsline cu oțetul și sarea și piperul după gust. Aranjați salata în centrul unui platou mare sau împărțiți-o între farfurii.
Stropiți vinaigreta în jurul salatei și decorați cu codul de sare rezervat și crenguțele de pătrunjel, dacă doriți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;