Salată de ceapă de roșii și Vidalia cu sos de friptură

Tomate și salata de ceapa Vidalian cu sos de friptură sos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru valentin zi. Un amestec de ceapă vidaliană, sare, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Friptură de flanc de 25 de Minute cu salată de ceapă Vidaliană carbonizată, Salată de avocado-grapefruit cu pansament cremos de ceapă Vidaliană, și Salată de ceapă de roșii, Fetan și Vidalian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc moderat combinați oțetul, zahărul, Worcestershire și piperul. Lăsați zahărul să se dizolve în oțet și lichide pentru a ajunge la un balon.
Scoateți sosul de pe foc și bateți în sos de roșii, apoi ulei de măsline extravirgin.
Lasă pansamentul să stea.
Aranjați roșiile feliate și ceapa pe un platou de servire. Condimentează roșiile și ceapa cu sare, după gust
Se toarnă pansament peste roșii și ceapă și se ornează cu pătrunjel tocat.