Salată de ceapă de roșii și Vidalia cu sos de friptură

Salată de ceapă de roșii și Vidalia cu sos de friptură
Tomate și salata de ceapa Vidalian cu sos de friptură sos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru valentin zi. Un amestec de ceapă vidaliană, sare, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Friptură de flanc de 25 de Minute cu salată de ceapă Vidaliană carbonizată, Salată de avocado-grapefruit cu pansament cremos de ceapă Vidaliană, și Salată de ceapă de roșii, Fetan și Vidalian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc moderat combinați oțetul, zahărul, Worcestershire și piperul. Lăsați zahărul să se dizolve în oțet și lichide pentru a ajunge la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți sosul de pe foc și bateți în sos de roșii, apoi ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Lasă pansamentul să stea.
4
Aranjați roșiile feliate și ceapa pe un platou de servire. Condimentează roșiile și ceapa cu sare, după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă pansament peste roșii și ceapă și se ornează cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista