Salata de ceapă de căpșuni este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de semințe de mac, oțet de vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Încercați Salată de căpșuni, ceapă și Romaine, The Crisper Whisperer: salată de păpădie, căpșuni și ceapă balsamică, și Dulceata De Ceapa Dulce Balsamica De Capsuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați maioneza, smântâna, oțetul de vin roșu, zahărul, laptele și semințele de mac. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Semințe De Mac
Maioneză
Smântână
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Împărțiți salata în 6 boluri individuale de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați căpșuni peste salată și garnisiți cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Salată Verde
Ceapă
4
Se toarnă pansament peste salate chiar înainte de servire.