Salată de castraveți și Edamame în stil coreean

Salată de castraveți și Edamame în stil coreean
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de castraveți și Edamame în stil coreean ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 91 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Dacă aveți piper cayenne, ulei de susan, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de castraveți, morcovi și Edamame, Salată De Castraveți Arame Edamame, și Salată picantă de tăiței de castraveți cu Edamame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți feliile de castraveți și ceapă într-un bol de amestecare și aruncați cu sare. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de aproximativ o oră pentru a extrage o parte din umiditatea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se scurge bine într-o strecurătoare. (Dacă evitați sarea, puteți clăti și cu apă rece și lăsați să se scurgă complet.) În timp ce castraveții transpiră, prăjiți semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți-le într-o tigaie uscată la foc mediu-mare și amestecați până încep să se rumenească. (Alternativ, așezați pe o foaie de copt într-un cuptor cu prăjitor de pâine și prăjiți până se rumenesc; urmăriți cu atenție pentru că ard ușor.) Odată ce sunt prăjite, zdrobiți ușor cu un mortar și un pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți castravetele și ceapa înapoi în vasul de amestecare și adăugați toate ingredientele rămase, inclusiv semințele de susan. Refrigerați pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista