Salată de castraveți și Edamame în stil coreean
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de castraveți și Edamame în stil coreean ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 91 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Dacă aveți piper cayenne, ulei de susan, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de castraveți, morcovi și Edamame, Salată De Castraveți Arame Edamame, și Salată picantă de tăiței de castraveți cu Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți feliile de castraveți și ceapă într-un bol de amestecare și aruncați cu sare. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de aproximativ o oră pentru a extrage o parte din umiditatea lor.
Se scurge bine într-o strecurătoare. (Dacă evitați sarea, puteți clăti și cu apă rece și lăsați să se scurgă complet.) În timp ce castraveții transpiră, prăjiți semințele de susan.
Puneți-le într-o tigaie uscată la foc mediu-mare și amestecați până încep să se rumenească. (Alternativ, așezați pe o foaie de copt într-un cuptor cu prăjitor de pâine și prăjiți până se rumenesc; urmăriți cu atenție pentru că ard ușor.) Odată ce sunt prăjite, zdrobiți ușor cu un mortar și un pistil.
Puneți castravetele și ceapa înapoi în vasul de amestecare și adăugați toate ingredientele rămase, inclusiv semințele de susan. Refrigerați pentru a permite aromelor să se amestece.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.