Castravetele și salata de alge marine marinate este o fără gluten și vegan farfurie. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, dashi kombu, miso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată ușoară de castraveți marinați, Salată de năut marinată cu ridichi și castraveți, și Salată de creveți Cajun și castraveți marinați.
Instrucțiuni
1
Prin deschiderea de alimentare a unui blender care rulează, adăugați, 1 la un moment dat, oțet, sare și miso, apoi lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul într-un flux subțire lent. Aruncați dashi kombu suficient pansament pentru a acoperi și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dashi
Kombu
Miso
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aruncați castravetele cu chiar înainte de servire, transferați în boluri de servire și presărați cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Culese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat