Salată de castraveți și alge marine marinate
Castravetele și salata de alge marine marinate este o fără gluten și vegan farfurie. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, dashi kombu, miso și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată ușoară de castraveți marinați, Salată de năut marinată cu ridichi și castraveți, și Salată de creveți Cajun și castraveți marinați.
Instrucțiuni
Prin deschiderea de alimentare a unui blender care rulează, adăugați, 1 la un moment dat, oțet, sare și miso, apoi lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul într-un flux subțire lent. Aruncați dashi kombu suficient pansament pentru a acoperi și lăsați să stea 1 oră.
Aruncați castravetele cu chiar înainte de servire, transferați în boluri de servire și presărați cu semințe de susan.