Salată De Castraveți
Salata de castraveți este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline ușor, oțet distilat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de castraveți de mărar și încă 5 salate de castraveți Super Simple, Salată de castraveți fără Gluten cu sos cremos de salată de mărar, și Platou Meze cu Hummus, salată de creveți și salată de castraveți.
Instrucțiuni
Tăiați castraveții în runde subțiri (1/16-inch) cu slicer. Aruncați cu 2 lingurițe de sare într-o strecurătoare, apoi scurgeți 30 de minute. Strângeți excesul de lichid din castraveți.
Bateți împreună zahărul, oțetul și muștarul într-un castron mare, apoi amestecați castraveții. Marinați, răciți, cel puțin 2 ore.
Scurgeți castraveții, rezervați marinada și movila pe salată.
Bateți uleiul în marinada rezervată și stropiți peste salată.
Castraveții pot fi marinați, răciți, până la 1 zi.