Salată de cartofi și ceapă la grătar
Salata de cartofi și ceapă la grătar este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 260 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, frunze de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de ceapă roșie și cartofi la grătar, Salată de ceapă, carne de vită și cartofi dulci la grătar, și Salată De Cartofi, Porumb Și Ceapă Roșie La Grătar Peste Rucola.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu. Aruncați cartofii, ceapa și 2 linguri de ulei într-un castron. Aranjați într-un singur strat pe grătar. Grătiți cartofii și ceapa, întorcându-se frecvent, până când sunt fragede și ușor carbonizate, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un castron.
Adăugați pătrunjelul, oțetul, restul de 2 linguri de ulei, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper și aruncați pentru a acoperi.
Se servește cald sau la temperatura camerei.