Salată De Cartofi True-Blue
Salata de cartofi True-Blue este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 162 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză, pătrunjel, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Brioșe Adevărate Albastre De Pâine De Porumb, Salată De Cartofi Cu Brânză Albastră, și Salată De Cartofi Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula sau se pune la frigider peste noapte. Curățați și cubați cartofii.
Într-un castron mare, aruncați cartofii, ceapa și țelina. Într-un castron mic, combinați smântâna, maioneza, pătrunjelul, oțetul, sarea, piperul și semințele de țelină.
Se toarnă peste amestecul de cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu brânză albastră. Acoperiți și refrigerați câteva ore înainte de servire.