Salata de cartofi-Spuds umplute cu pui afumat este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 751 calorii, 34G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă verde, slănină, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spuduri Umplute Cu Pui Din Sud-Vest, Spuduri Umplute Cu Ton Cremos (Cartofi), și Dijon-salată de cartofi cu cârnați de pui Afumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți cartofii de copt cu spray de gătit cu legume; străpungeți cartofii de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Cartofi De Copt
Cartofi
3
Coaceți 1 oră sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și răciți ușor (aproximativ 10 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Tăiați o treime din fiecare cartof și rezervați pentru o altă utilizare. Scoateți cu grijă pulpa într-un castron, lăsând intacte cojile groase de 1/4 inch. Se amestecă împreună smântână, oțet, usturoi tocat, piper măcinat grosier, muștar brun picant, sare, zahăr și sos fierbinte. Se amestecă pimiento, 3/4 cană amestec de smântână, murături tocate și ceapă verde în pulpa de cartofi într-un castron. Rezervați amestecul de smântână rămas. Puneți amestecul de cartofi în coji de cartofi; acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore. Împărțiți puiul, slănina gătită și mărunțită și brânza mărunțită; acoperiți fiecare cu amestec rezervat de smântână.