Salată de cartofi prăjiți și usturoi
Salata de cartofi prăjiți și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 344 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ardei gras, oregano, Ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 98%. Încercați Salată De Cartofi Cu Usturoi Prăjit, Salată de cartofi prăjiți și usturoi, și Salată De Cartofi Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați 1/2 cană de ulei de măsline într-un castron mare. Aruncați cartofii tăiați în cuburi în ulei până când sunt acoperiți, apoi întindeți-i uniform pe o foaie de copt.
Treceți ardeii roșii prin vasul cu ulei, asigurându-vă că sunt acoperiți uniform.
Așezați pe o foaie de copt separată.
Tăiați aproximativ 1/2 inch de pe vârfurile usturoiului și stropiți cu uleiul rămas din vas.
Așezați pe foaia de copt cu ardeii roșii.
Presărați cartofii, ardeii și usturoiul cu sare și piper, apoi puneți ambele foi la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Verificați cartofii: trebuie să fie moi, maronii și crocanți. Dacă nu, readuceți-le la cuptor pentru încă 10 minute sau până când sunt gata. Ardeii și usturoiul vor dura mai mult și se fac atunci când cojile de pe ardei sunt negre, iar usturoiul este maro închis (nu mai mult de 40 de minute în total).
Odată ce totul a fost prăjit, așezați cartofii într-un castron mare și sigilați ardeii într-o pungă de plastic pentru a-i lăsa să se aburească timp de 10 minute. (Acest lucru le va slăbi pielea.)
Scoateți ardeii din pungă, îndepărtați pielea și semințele și tocați-le.
Se adaugă în castron cu cartofii și se amestecă pentru a se amesteca.
Întoarceți capetele de usturoi cu susul în jos și strângeți usturoiul înmuiat într-un castron separat, mic.
Se amestecă în oțetul balsamic, 1/3 cană de ulei de măsline și oregano până se omogenizează.
Se toarnă pansamentul pe cartofi și ardei și se aruncă pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar. Cel mai bun atunci când este servit cald sau la temperatura camerei. Pentru a vă pregăti în avans pentru o ocazie, dați-l la frigider și apoi reîncălziți-l în cuptorul cu microunde până când este încălzit.