Salată De Cartofi Prăjiți Cu Usturoi
Salata de cartofi prăjiți cu usturoi ar putea fi doar fără gluten și vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 153 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de iaurt, sare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Salată de vinete prăjite cu usturoi cu roșii și brânză Feta, Salată de fasole verde prăjită la cuptor cu alune și brânză albastră, și Cartofi La Cuptor Cu Usturoi Se Subțiază sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, aruncând amestecul pentru a acoperi.
Așezați amestecul de cartofi într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional amestecul. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați pătrunjelul, iaurtul, ceapa verde, sarea și piperul negru într-un castron mare.
Adăugați amestecul de cartofi răcit și aruncați ușor.
Serviți salata la temperatura camerei sau răcită.
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.