Salată De Cartofi Prăjiți Cu Muștar-Vinaigretă
Salata de cartofi prăjiți cu muștar-Vinaigrette este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 326 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cartofi, sare de mare și piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Cu Vinetă De Muștar, Salată De Cartofi Cu Vinetă De Muștar, și Salată De Cartofi Cu Vinetă De Muștar Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.în tigaie de 13x9, aruncați împreună cartofi, usturoi, ulei, sare și piper. Prăjiți descoperit aproximativ 30 de minute, amestecând la jumătatea drumului, până când cartofii sunt aurii și fragezi.
Într-un castron mediu, amestecați muștarul, sucul de lămâie și mierea.
Adăugați cartofi prăjiți; inclusiv usturoi, ulei și pătrunjel. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați amestecul până când cartofii sunt acoperiți.
Lăsați să stea 15 minute pentru a se marina înainte de servire sau acoperiți și refrigerați peste noapte.