Salată De Cartofi Provensal
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de cartofi provensal ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 165 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, roșii cherry, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Provensală De Cartofi, Gratin De Cartofi Provensali, și Dovlecei provensali de vară și Gratin de cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Adăugați fasole; gatiti 1 1/2 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece până se răcește.
Tăiați cartofii în sferturi; așezați cartofii și fasolea într-un castron mare.
Adăugați roșiile și ceapa; aruncați ușor pentru a combina.
Combinați uleiul și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Se toarnă peste amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul și măslinele chiar înainte de servire.