Salata de cartofi la grătar este o fără gluten, fără lactate și întregi 30 garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 132 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de piper, arpagic, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Salată de cartofi la grătar cu vinetă de Scallion la grătar, Salată De Cartofi La Grătar, și Salată De Cartofi La Grătar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Puneți cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Stropiți cu ulei de măsline și adăugați sare, piper și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Piper
Sare
5
Combinați până când este bine acoperit.
6
Puneți cartofii direct pe grătar și închideți grătarul. Întoarceți cartofii pe cealaltă parte după 3 până la 5 minute. Când este gata, puneți-l înapoi în castron și adăugați ceapa și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Bol
7
Stropiți cartofii cu pansament, aruncați și serviți garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Arpagic
8
Bateți ingredientele împreună într-un castron. Pune deoparte.