Salată De Cartofi Jalape La Grătar
Salata de cartofi jalape la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 286 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,65 USD pe porție. 874 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, cartofi noi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi Jalapeno, Salată De Cartofi Jalapeno, și Salată De Cartofi Jalapeno Popper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul: într-un castron mediu, amestecați oțet, smântână, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper și chimen. Pune deoparte.
Așezați cartofii într-un castron mare.
Adăugați ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi bine cartofii. Condimentează cu sare și piper după gust.
Aprindeți un coș de fum 2/3 plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați jalapenos pe partea fierbinte a grătarului și gătiți până se carbonizează ușor pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Se transferă pe placa de tăiat, se lasă să se răcească, apoi se curăță și se toacă fin jalapenos.
Gratiți cartofii, tăiați cu fața în jos, peste partea fierbinte a grătarului până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Mutați-vă în partea rece a grătarului, acoperiți și continuați să gătiți până când un cuțit de tăiat poate aluneca în cartofi fără rezistență, încă 10 până la 15 minute.
Transferați cartofii într-un castron mare.
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi bine.
Adăugați jalape corcrosos, ceapă verde și coriandru și aruncați din nou pentru a distribui uniform.
Lăsați să se odihnească 30 de minute.
Se servește la temperatura camerei.