Salată de cartofi Fingerling cu slănină și Gorgonzola

Salata de cartofi Fingerling cu slănină și Gorgonzolan este un fără gluten garnitură. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de șalotă, piper măcinat, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată De Cartofi Bacon & Gorgonzola, Chowder de cartofi de porumb și Fingerling cu slănină afumată din lemn de mere, și Salată De Cartofi Fingerling.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii; se răcește la temperatura camerei.
Între timp, gătiți slănina până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; se sfărâmă.
Într-un castron mare, adăugați cartofi, slănină, gorgonzola, șalotă și maioneză. Îndoiți ușor amestecul de cartofi pentru a combina toate ingredientele.
Condimentează cu sare și cayenne după gust—puțin din ambele merge mult.
Serviți imediat sau în două ore.